Muis Klodder

In voorraad

€ 9,95

Muis Klodder van HABA is een vrolijk en kleurig overeenstemmingsspel voor 3 tot 5 spelers vanaf 5 jaar (inclusief samenwerkingsvariant voor 2 spelers).


De kleine muis Klodder is een wereldberoemde kunstenares. Vandaag heeft ze haar beste vrienden uitgenodigd om samen met haar te schilderen in haar atelier. Vol enthousiasme pakt iedereen een penseel, verf en schildersdoek om maar meteen te beginnen! Maar wat is dat? De schilderspaletten van muis Klodder zijn zó piepklein dat er maar drie verfklodders op passen! Hoe moet je zo een auto schilderen? Of een huis? En hoe schilder je daarmee een vlinder? Per ronde kiest iedere speler in het geheim drie kleuren en zet de klodders op zijn schilderspalet. Daarna worden de kleuren vergeleken: voor overeenstemmingen krijgen de dierenkunstenaars een lekker gebakje als beloning. Wie als eerste drie gebakjes heeft, heeft het spel gewonnen.


Spelinhoud 1 muis Klodder, 1 hond Pablo, 1 tijger Vincent, 1 kip Niki, 1 haas Frida, 5 schilderspaletten, 5 schermen, 4 penselen, 3 potloden, 15 gebakjes, 50 verfklodders (in 10 verschillende kleuren), 1 dobbelsteen, 5 zakjes om het spelmateriaal in te bewaren, 1 handleiding met spelregels.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 10-15 min
Aantal spelers 2-5
Leeftijd 5+
Taal Nederlands, Engels, Frans, Duits
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op werkdagen voor 12u betaald 
= volgende werkdag geleverd
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.