Agricola

  • Nederlands
€ 57,70
(incl. BTW)
Op voorraad

Het spel Agricola van de auteur Uwe Rosenberg is één van de beste 999 Games bordspellen voor de gevorderde speler. Deze versie, die eerder bekend stond onder de naam expert-editie, is een verbeterde versie van het oorspronkelijke spel.

De naam Agricola verwijst naar het woord Agrariër of boer, dus iemand die met landbouw of veeteelt zijn geld verdient. En dat zullen de spelers van Agricola ook trachten te doen. 

Aan het begin van het Agricola spel heeft iedere speler niet meer dan een houten huis met 2 kamers, waarin twee gezinsleden wonen. De spelers beschikken over een scala aan mogelijkheden om door middel van huisuitbreiding, akkerbouw en veeteelt een comfortabel leven op te bouwen. Ze verzamelen grondstoffen zoals leem en hout, breiden hun gezin uit en en zorgen voor voldoende voedsel voor iedereen. Ze ploegen akkers en beplanten deze met groente en graan. Ook houden ze schapen, varkens en runderen. Iedere speler krijgt 14 unieke ambachten en kleine investeringen die tijdens het spel kleine voordelen opleveren.

De speler die aan het einde van het spel de meeste punten met zijn erf scoort en deze dus het beste heeft ontwikkeld, wint het spel Agricola. Maar je zal vlug merken dat hier heel wat tactiek en planning voor nodig is!

Deze editie van Agricola bevat niet alleen de beste kaarten uit het originele spel, maar ook veel nieuwe. De houten fiches zijn vervangen door miniaturen en de tableaus zijn praktisch vormgegeven. De speelborden kunnen nu als een puzzel worden gekoppeld. Verder zijn de kaarten gebalanceerder en bevat de handleiding spelvarianten en spelregels om een campagne te kunnen spelen.

Kenmerken
Aantal spelers1-5
Aanbevolen leeftijd12+
Type spelBordspel
Speelduur30-150 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...