Alice in Woordland

  • Nederlands
€ 21,60
(incl. BTW)
Op voorraad

In het woordspel Alice in Woordland nemen de spelers iedere ronde de rol van een ander personage aan. Ga jij voor Alice, de Hartenkoningin, de Tweedle Tweeling, de Gekke Hoedenmaker, Cheshire de Kat, de Rups of Harten Twee?

Ieder personage heeft ander voordeel. Zo mag de Cheshire Cat bijvoorbeeld tijdens een ronde één keer zijn kaart draaien en een beurt overslaan. De Tweedle Tweeling krijgt twee tijdtokens. Hiermee kan de speler twee keer de tijd van de theepot opnieuw starten en krijgt hij extra bedenktijd.

Het spel bevat een timer (de theepot), letterkaarten en discussiekaarten. Iedere ronde wordt er een discussiekaart omgedraaid. Om beurten noemen de spelers een woord dat aansluit bij het discussieonderwerp. In de woorden mogen de openliggende letters van de letterkaarten niet gebruikt worden. Iedere speler heeft bedenktijd tot zolang het liedje van de theepot duurt. Wie geen woord meer kan noemen, is af. De rest gaat door. Hoe langer je in het spel blijft, hoe meer punten je verdient.

Opmerking: In de spelregels staat dat er 25 letters in de kaartenset zitten, maar dit is een drukfout. De uitgever heeft bevestigd dat 24 het correcte aantal is. Met deze 24 kaarten, is jouw spel spel dus helemaal compleet.

Kenmerken
Aantal spelers3-8
Aanbevolen leeftijd8+
Type spelTaalspel, Partyspel
Speelduur15-25 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Merk / UitgeverIntrafin Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.