Anno 1800 (NL)

  • Nederlands
Aanbiedingsprijs € 47,80 Normale prijs € 53,40
(incl. BTW)
Op voorraad

Bekijk de video

Anno 1800 is een competitief spel waarin de spelers het meest welvarende eiland proberen te ontwikkelen. Het spel Anno 1800 is gebaseerd op de gelijknamige game van Ubisoft. Net als de game biedt het bordspel de spelers een waaier aan mogelijkheden.

In het spel Anno 1800 gaat het erom jouw eiland tot het machtigste handelsimperium van de 19e eeuw te maken. Je gaat investeren in technologie voor schepen, je gaat werkkrachten verzamelen en handelsroutes opzetten tussen de Oude en Nieuwe Wereld. 

Iedere ronde produceer je goederen, drijf je handel met jouw medespelers en organiseer je jouw werkleger. Je voert ook telkens een actie uit. Dit kan zijn de Nieuwe Wereld verkennen, investeren in nieuwe gebouwen of jouw bevolking reorganiseren. 

Het leuke aan het bordspel Anno 1800 is dat er veel manieren zijn om de overwinning te behalen. Leg je de focus op een grote scheepsvloot? Spits jij je toe op het ontdekken van de nieuwe wereld? Tracht je de levensstandaard van jouw bevolking te verbeteren? Wie aan het einde van het spel de meeste invloed heeft, wint het spel.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd12+
Type spelBordspel
Speelduur120 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.