Asgard

Merk: What′s Your Game?

Niet in voorraad

€ 39,00

Het einde van de dagen is dichterbij. De Goden weten wat dit voor hen betekent. Ze zullen elkaar niet meer sparen. Odin, Freya, Týr, Loki, Hel, Thor, en Balder smeden plannen en loven beloningen uit aan de stervelingen (de spelers) die hen helpen zegevieren. Ook Fenrir, Mimir en Surtr kunnen mee strijd voeren.

In het spel Asgard willen de spelers met de juiste Goden meevechten, want als sterveling hangt hun plaats in de wereld ervan af. Ze gaan de goden beïnvloeden door tempels op te richten en door dappere krijgers en machtige reuzen uit te sturen. Aan wie op het juiste moment hulp vraagt, zullen de Goden hun bevoegdheden verlenen. Wil je Freyja vragen om de gevallen strijders van Valhalla te werven, of de sluwheid van Loki en Hel gebruiken om legers van een tegenstander te laten sterven of om van kant te wisselen op een kritiek moment? Zal je Týr vragen om te helpen winnen in een beslissende slag, of wil je liever de wijsheid van Mimir gebruiken om een ​​tactisch voordeel te bewerkstelligen? 


De spelers van het spel Asgard kunnen mee bepalen welke God zal vechten in de eindstrijd (Ragnarök). De uitkomst van de eindstrijd hangt af van hoe goed je de legers tijdens het spel versterkt.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 60-120 min
Aantal spelers 2-4
Leeftijd 12+
Merk / Uitgever What′s Your Game?
Soort Bordspel
Taal Engels
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten