Azul Chocolatier (EN)

  • Engels
€ 45,00
(incl. BTW)
Op voorraad

Vul je chocoladedoos slim!

De tegels van dit Azul spel zien eruit als heerlijke chocolaatjes en andere lekkernijen. Het spel bevat dubbelzijdige fabrieksrondjes. De ene kant speelt hetzelfde als het spel Azul. De andere kant bevat speciale effecten die het spel een andere wending geven.

Zo speel je Azul Chocolatier

De bedoeling van het Azul Chocolatier is om tegels slim op je persoonlijke bord te plaatsen. Aan het eind van het spel krijg je punten voor afgemaakte horizontale en verticale lijnen en voor complete patronen in de chocoladedoos op je spelbord.

Er is een aanbod aan chocolade in verschillende fabrieken. Om beurten mogen de spelers tegels van een fabriek verplaatsen naar de wachtrij op hun spelersbord. Zodra alle chocolaatjes weggenomen zijn, verplaatsen de spelers de tegels van de wachtrijen naar hun chocoladedoos. Ze scoren punten voor het maken van rijen en kolommen. Na de laatste ronde is er nog een extra telling van bonuspunten.

Spelvariant

Azul Chocolatier bevat een kleine variant op het originele Azul spel. Tijdens het aanvullen van de tegels, draai je een paar willekeurige fabrieken om. Hierop staan speciale effecten. De fabrieken kunnen bijvoorbeeld magneten worden voor bepaalde tegelkleuren. Hierdoor trekken ze tegels uit aangrenzende fabrieken aan. Een andere fabriek zorgt er bijvoorbeeld voor dat je geen strafpunten krijgt voor de chocolaatjes die niet op je spelbord passen.

Deze variant van Azul Chocolatier brengt wat chaos in het spel en zal ervoor zorgen dat er gestreden wordt om de startspeler van de rond te worden.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd8+
Type spelBordspel, Legspel
Speelduur30-45 min
TaalEngels
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverNext Move Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.