Banjooli Cross

Merk: Jumping Turtle Games

In voorraad

€ 17,50

In het spel Banjooli Cross proberen de spelers de nieuwe sjamaan van de stam te worden. Dit doen ze door de juiste uitslag te voorspellen van een gekke struisvogelrace. Natuurlijk kunnen ze hun toverkrachten gebruiken om het verloop van de race te beïnvloeden.

Bij het gezelschapsspel Banjooli Cross dobbel je elke beurt met de bewegingsdobbelsteen en met de tovenaarsdobbelsteen. Daarna mag je ofwel één struisvogel verplaatsen op basis van de bewegingsdobbelsteen ofwel een struisvogel betoveren op basis van de tovenaarsdobbelsteen. De struisvogels kunnen over elkaar springen, blijven soms vastzitten achter een versperring of kunnen hun kop in het zand steken. De spelers zijn ook in de mogelijkheid om het parcours aan te passen met gevaarlijke passages zoals o.a. lavastromen of een rivier met krokodillen.

Als op één na alle struisvogels de finish bereikt hebben, worden de punten geteld op basis van geheime voorspellingen aan het begin van de race. De spelers ontvangen punten voor de struisvogels die in de top 3 geëindigd zijn. Bovendien wordt hun score verdubbeld als ze de laatste positie juist wisten te voorspellen. Wie de meeste punten heeft, wordt uitgeroepen tot nieuwe sjamaan.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 30 min
Aantal spelers 2-5
Leeftijd 8+
Merk / Uitgever Jumping Turtle Games
Soort Bordspel
Taal Nederlands, Frans
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  u kiest de dag van levering
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten