Geel Pionneke

Pagina
Wolven - review

Wolven - review

Bij het spel Wolven speel jij als leider van een roedel wolven, en probeer je zoveel mogelijk grondgebied als mogelijk te veroveren tijdens een maancyclus.

Rolling Realms - review

Rolling Realms - review

Toen de eerste Corona-golf gestart was, en mensen verplicht in lockdown moesten, waren er vele mensen die zich van hun creatieve kant lieten zien. Zo ook Jamey Stegmaier, die een roll-and-write spel had ontwikkeld om via Facebook Live te spelen. Omdat er zoveel vraag was door de spelers om hier een fysieke versie van te maken, zag deze Rolling Realms het levenslicht.

Port Royal Big Box - review

Port Royal Big Box - review

Tijd voor een Big Box moeten ze hebben gedacht. Het basisspel, de twee uitbreidingen, een promo en het zelfstandige spel Port Royal Unterwegs werden voorzien van een nieuwe look en allen verzameld in deze grote doos ...

Neoville - review

Neoville - review

In Neoville gaan de spelers als architecten aan de slag en trachten ze een stad te bouwen die voldoet aan de combinatie van een menselijke omgeving en een natuurlijke wereld.

De Vloek van de Sphinx - review

De Vloek van de Sphinx - review

Escape room spelletjes zijn razend populair. Dat waren ze al voor covid-19, maar sindsdien lijkt hun populariteit erg toegenomen te zijn.

Glasgow - review

Glasgow - review

Glasgow is het nieuwste twee-speler spel in het gamma van 999 Games. Het is misschien het beste te omschrijven als een worker-placement spel voor beginners. Het spel Glasgow is binnen een 10-tal minuten op te zetten en uit te leggen. Ondanks dat de regels eenvoudig zijn, betekent dit niet dat er geen uitdaging in het spel zit.

The Magnificent - review

The Magnificent - review

In The Magnificent ben je een soort van circus-directeur, een 'ringmaster' zoals ze dat zo mooi zeggen. Je doel is om shows te geven en daarmee meer punten te scoren dan je tegenstanders.

Mariposas - review

Mariposas - review

Een stijlvolle doos die tussen de vaak felgekleurde medespellen zeker in het oog zal springen is Mariposas. Het spel draait rond de trektocht van de monarchvlinder, waarvan miljoenen exemplaren jaarlijks vanuit Mexico naar Noord-Amerika trekken.

Fiesta de los Muertos - review

Fiesta de los Muertos - review

Het feest van de doden op 1 november is een belangrijke feestdag in Mexico. De naam van dit feest is Fiesta de los Muertos. Op deze dag halen ze de overledenen uit hun graf en maken ze er een gezellige dag van op het kerkhof. Klinkt luguber, maar dit valt al bij al wel mee.

Schildpaddenrace - review

Schildpaddenrace - review

Wie denkt dat schildpadden altijd tijd genoeg hebben en niet vooruit zijn te branden, die heeft nog nimmer een schildpad die honger heeft gezien. Als je de titel van het spel ziet, zal het je gelijk duidelijk zijn, dat de schildpadden in dit doosje al een tijd niet gegeten hebben.

Toverketel - review

Toverketel - review

Haal je beste tovenaarskunsten boven, blink de ketels op en maak je klaar voor de toverdrankles! In Toverketel brouwen de spelers een toverdrank in een magische ketel. Alle spelers verzamelen op de betoverde toverberg rond de magische toverketel staan. Op mysterieuze wijze toont deze welke ingrediënten tevoorschijn getoverd moeten worden om de toverdrank te brouwen.

Pagina