Carcassonne

Merk: 999 games

In voorraad

€ 25,20

Dit is een vernieuwde editie van het populaire legspel Carcassonne van 999 games. Het artwork van het spel werd vernieuwd t.o.v. het vroegere basisspel. Als bonus bevat deze versie ook de mini-uitbreidingen De Rivier en De abt. Hoewel het niet zo esthetisch is, zijn het oude spel en de nieuwe uitbreidingen van Carcassonne wel compatibel met elkaar.


Bij het spel Carcassonne trek je iedere beurt een tegel die je ergens op het speelveld gaat aanleggen. Voor iedere tegel zijn er meerdere tactische mogelijkheden. Na het aanleggen van de tegel kan je er, indien gewenst, een meeple op plaatsen. Afhankelijk van waar je de meeple plaatst, fungeert hij als ridder, struikrover, monnik of boer. De ridder en de struikrover verdienen punten wanneer het kasteel en de weg afgebouwd zijn. De monnik levert iets op als er overal rond het klooster is gebouwd. De boer krijgt punten voor elk afgewerkt kasteel dat in zijn wei staat. De punten van de boer zijn niet te onderschatten, maar je krijgt ze wel pas op het einde van het spel.


Gouden tip: Bij Carcassonne doe je het best voorzichtig aan met het inzetten van horigen. Je krijgt ze namelijk pas terug als je iets afgebouwd hebt. En wanneer ze allemaal op het veld staan, zou je wel eens een mooie kans kunnen missen.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 30-45 min
Aantal spelers 2-5
Leeftijd 7+
Merk / Uitgever 999 games
Soort Legspel
Taal Nederlands
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten