Carcassonne Safari

  • Nederlands
€ 25,70
(incl. BTW)
Op voorraad

Carcassonne is een variant op het populaire Carcassonne spel. Het is dus géén uitbreiding, maar een opzichzelfstaande versie.

Het Carcassonne Safari spel speelt zich af in de Afrikaanse steppe. De spelers zijn op zoek naar de grote Afrikaanse dieren.  Apen slingeren door de bomen, leeuwen rusten in de schaduwen ervan en de zware stappen van de olifanten laten het land schudden. De waterplassen lokken veel verschillende dieren, waardoor het zich altijd loont om daar op de loer te liggen.

In het spel Carcassonne Safari leggen de spelers om beurten een landtegel aan. Op de tegels staan bosjes, savanne, dierenpaden en apenbroodbomen. Een speler kan zijn meeples op bosjes of dierenpaden zetten, of op een apenbroodboom leggen. Is een bosje of dierenpad afgebouwd, dan krijgt de speler punten voor verschillende dieren. Bij een boom krijgt de speler nieuwe dierfiches. Met dierfiches kan de speler puntentellingen verbeteren of waterplassen in de savanne scheppen. Dit alles levert tijdens en aan het einde van het spel punten op. Wie na de eindtelling de meeste punten heeft, wint het spel.

Kenmerken
Aantal spelers2-5
Aanbevolen leeftijd7+
Type spelLegspel
Speelduur30-40 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkJa
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.