Carson City: The Card Game

Merk: Quined Games

In voorraad

€ 18,00

In het spel Carson City: The Card Game heeft iedere speler de leiding over een stad. Het doel van het spel is om de stad zo welvarend mogelijk te maken. Dit kunnen de spelers bewerkstelligen door nieuwe kavels te kopen, door interessante gebouwen te bouwen en door bijzondere karakters naar hun stad te lokken.

Je bouwt een stad door kaarten te leggen. De kaarten kan je op markt verkrijgen door erop te bieden met jouw handkaarten. Een stad mag maximaal 8x8 vakken groot zijn. Het gezelschapsspel Carson City The Card game bestaat uit 2 era's die elk uit negen rondes bestaan. De spelers hebben exact 9 handkaarten vast (cijferkaarten van 1 tot en met 9), dus ze moeten elke kaart 1 keer gebruiken om te bieden op de markt.

Gebouwen leveren punten op aan de hand van wat er naast ligt of van wat er zich in de stad bevindt. Zo scoort een mijn bijvoorbeeld punten voor iedere berg (erts). Een gebouw kan ook minpunten teniet doen. Als je bandieten in jouw stad hebt en je bouwt een gevangenis, komen de strafpunten te vervallen.

Er zijn twee soorten karakters die jouw stad kunnen complimenteren: karakters met een directe actie en karakters met een permanente eigenschap. Wie de beste combinaties maakt, zal de welvarendste stad krijgen.

Carson City: The Card Game speelt erg vlot. Het spel is het meest geschikt om met vier, vijf of zes spelers te spelen. Bij minder dan vier spelers, ga je virtuele spelers toevoegen.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 30-45 min
Aantal spelers 1-6
Leeftijd 12+
Merk / Uitgever Quined Games
Soort Kaartspel
Taal Nederlands, Engels, Frans, Duits
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.