999 games Cashbackactie (2016)

Online spel Regenwormen 999 games Online spel Qwirkle (999 games)

Speel voor Cashback

Tussen 25 april en 30 juni 2016 kan je volgende online probeer spellen van 999 games spelen: Regenwormen en Qwirkle. Door één speelronde van deze spellen te doen kan je een korting verdienen van 10% tot 100% op de aankoop van de volgende fysieke gezelschapsspelletjes:

Spelletje Pak die Zak Crox Word Andor Chada & Thorn Uitbreiding voor het dobbelspel Regenwormen Port Royal (Blufspel 999 games)
Halli Galli reactiespel (999 games) Reactiespel Stapelgekke Speed Cups (999 games) Dobbelspelletje Regenwormen (999 games) Compact Qwirkle spel Reactiespelletje Vlotte Geesten (999 games)

 Hoe werkt de cashback actie van 999 games?

  1. Koop één of meerdere deelnemende spellen bij Spelmagazijn en bewaar het aankoopbewijs.
  2. Surf naar www.999games.nl/cashback
  3. Kies de online speelronde waarmee jij je cashback bij elkaar wilt spelen: 'Regenwormen' of 'Qwirkle'.
  4. Vul je speelcode in en speel jouw cashback van minstens 10% en maximaal 100% bij elkaar.
    Je ontvangt hierbij een unieke wincode.
  5. Vul de juiste gegevens in en upload een scan of foto van jouw aankoopbewijs waarop je jouw aankoop hebt omcirkelt en waarbij je jouw wincode hebt bijgeschreven.
  6. Binnen 2 weken ontvang je het gewonnen bedrag op je rekening.

Als klant krijg je bij aankoop van een deelnemend product een coupon met een speelcode. Via de webpagina www.999games.nl/cashback kan de speelcode ingevoerd worden en kan het spel gespeeld worden. Hoe beter er gespeeld wordt, hoe hoger de korting oploopt. Het percentage van de korting wordt direct kenbaar gemaakt wanneer het uitprobeerspel voorbij is. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens krijg je een unieke wincode. Deze wincode vermeld je op het aankoopbewijs, dat je via een scan of foto doorstuurt naar 999 games. 999 games engageert zich om de gewonnen korting binnen de twee weken terug te storten op jouw rekening.

Iedere deelnemer aan de cashbackactie van 999 games maakt tevens kans op de hoofdprijs: één van de 10 weekends weg. Het zijn weekendarrangementen bij Roompot vakanties voor maar liefst 6 personen!

Weekend weg (prijs cashback actie 999 games)

Actievoorwaarden

De cashbackactie van 999 games is uitstluitend geldig in België en Nederland.

De actieperiode loopt van 25 april tot en met 30 juni 2016. De datum op het aankoopbewijs dient in deze periode te vallen.
De aanvraag tot terugbetaling dient voor 15 juli 2016 te gebeuren.

De korting zal binnen de 2 weken op de opgegeven rekening teruggestort worden.

Een wincode is geldig voor één deelnemend spel van 999 games. Bij aankoop van meerdere deelnemende spellen dient u één wincode per spel op het aankoopbewijs aan te geven.
Per huishouden kunnen er maximaal 3 wincodes ingediend worden.

Alleen originele aankoopbewijzen worden gehonoreerd.

999 games behoudt zich het recht om de actie zonder voorafgaande kennisgeven te beëindigen, te onderbreken, te verlengen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen.