Century: Oosterse Rijkdommen

Merk: Plan B Games

In voorraad

€ 29,95

Century: Oosterse Rijkdommen (Eastern Wonders) is een vervolg op het succesvolle spel Century De Specerijenroute. Century Oosterse Rijkdommen is op zichzelf staand spel, maar het bevat ook extra spelregels waardoor je het spel kan combineren met Century De Specerijenroute.

Century Oosterse Rijkdommen is een bordspel. Iedere speler heeft een persoonlijk bordje voor zich met zijn eigen spelmateriaal. In het midden van de tafel ligt een variabel spelbord waarop alle spelers hun schip bewegen. Ze kunnen met hun schip halt houden op een eilandtegel of op een haventegel.
- Op eilandtegels met een markt kunnen de spelers een handelspost (huisje) van hun kleur plaatsen. Hierdoor kunnen ze de handelsactie uitvoeren die erop staat.
- Op haventegels kunnen de spelers goederen inleveren in ruil voor een tegel met overwinningspunten.
- Het is ook mogelijk om te rusten tijdens een beurt. De speler voert dan geen actie uit, maar neemt twee gele blokjes.

Door handelsposten te plaatsen, komen vakjes vrij op het persoonlijke spelersbord. Sommige vakken leveren punten op wanneer ze leeg zijn. Bovendien mag de speler telkens hij een kolom leeg heeft, een fiche nemen. Hij kan kiezen uit puntenfiches of voordeelfiches. De mogelijke voordelen zijn: een rood blokje nemen, een vak verder bewegen (zonder kosten), extra opslagruimte bijplaatsen.

Zodra een speler zijn vierde puntenfiche neemt, eindigt het spel Century: Oosterse Rijkdommen. De lopende ronde wordt nog wel uitgespeeld. Daarna worden de punten geteld.

Puntentelling? Maak gewoon de som van de verzamelde puntenfiches en de punten die op de lege plaatsen van het spelerbord staan. Alle blokjes die een speler nog bezit (uitgezonderd de gele), zijn ook nog 1 punt waard.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 30-45 min
Aantal spelers 2-4
Leeftijd 8+
Merk / Uitgever Plan B Games
Taal Nederlands, Frans
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.