Cities of Splendor (= uitbreiding)

Merk: Space Cowboys

In voorraad

€ 26,50

Cities of Splendor bevat vier verschillende uitbreidingen voor het gezelschapsspel Splendor.

In de eerste uitbreiding (The Cities) proberen de spelers een stad te claimen. Er zijn 7 verschillende steden: Brugge, Lyon, Sevilla, Lissabon, Florence, Pisa en Venetië. Enkel wie als eerste bewijst een meesterjuwelier te zijn (door eisen te vervullen), kan een stad aan zijn zijde winnen. In deze uitbreiding worden de edele tegels uit het oorspronkelijke spel vervangen door dubbelzijdige tegels.

Bij de tweede uitbreiding (Trading Posts) van Cities of Splendor onderneem je een reis naar het Oosten. Door de ontdekking van de zeeroutes naar India, wil iedere speler plots nieuwe handelsposten vestigen. Bij deze uitbreiding zijn er nieuwe regels voor de juwelenhandel. Hier is het ook meer dan ooit aangewezen om de tegenstanders extra goed in de gaten te houden.

Er komt er een route naar het Orient Board bij. Dit bord geeft speciale krachten aan de spelers... op voorwaarde dat ze ontgrendeld worden door de juiste ontwikkelingskaarten te verzamelen!

Een derde uitbreiding uit Cities of Splendor is The Orient. Deze uitbreiding voegt dertig ontwikkelingskaarten toe aan het spel. De kaarten hebben elk een unieke kracht. Zo kan je bijvoorbeeld een bonus van een andere ontwikkelingskaart kopiëren of krijg je de mogelijkheid om een nobele te reserveren.

In de vierde uitbreiding (The Strongholds) is de interactie tussen de spelers het grootst. Nadat een speler een ontwikkelingskaart gekocht heeft, kan hij ervoor kiezen een eigen gebouw op het bord te plaatsen ofwel een vijandelijk gebouw van het bord te verwijderen. Wanneer een speler zijn gebouw op een kaart staat, kan alleen hij de kaart kopen. Wanneer een speler zijn drie gebouwen op een kaart heeft staan, kan hij de kaart claimen op basis van recht op verovering.

De uitbreiding Cities of Splendor zorgt dus weer voor heel wat nieuwe mogelijkheden in het spel Splendor.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 30 min
Aantal spelers 2-4
Leeftijd 10+
Merk / Uitgever Space Cowboys
Soort Kaartspel
Taal Nederlands, Engels
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten