Catan: De Legende van de Zeerovers

  • Nederlands
€ 44,90
(incl. BTW)
Op voorraad

Catan: De Legende van de Zeerovers is een uitbreiding. Om deze uitbreiding te kunnen spelen, heb je zowel het Catan basisspel nodig alsook de uitbreiding De Zeevaarders van Catan.

De uitbreiding Catan: Legende van de Zeerovers bevat vier verschillende scenario's voor een intensievere spelbeleving van het Kolonisten van Catan spel. Je kan een campagne spelen door de scenario's in volgorde te doen, of je kan ze los spelen. De campagne bevat een coöperatief element, waardoor de spelers in volgende scenario's extra hulp kunnen krijgen.

Met Catan: De Legende van de Zeerovers maak je deel uit van de geschiedenis. Het spel situeert zich 71 jaar nadat de eerste kolonisten op het eiland Catan aankwamen. De verre gebieden zijn bereikt en de directe omgeving is inmiddels ook al met schepen verkend. De Raad van Catan stuurt de spelers op pad voor een gewaagde missie: voor de kust van Catan hebben schipbreukelingen dringend hulp nodig. Uitgerust met hulpgoederen vertrekken de bewoners van Catan op een tocht vol avontuur.

 

Kenmerken
Aantal spelers3-4
Aanbevolen leeftijd10+
Type spelBordspel
Speelduur90 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingUitbreiding

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.