De Kwakzalvers van Kakelenburg: De Alchemisten

  • Nederlands
€ 24,00
(incl. BTW)
Op voorraad

De Kwakzalvers van Kakelenburg: De Alchemisten is een uitbreiding voor het populaire bordspel De Kwakzalvers van Kakelenburg van het merk 999 games.

De Alchemisten van Kakelenburg zijn inmiddels tot ver voorbij de grenzen van de stad bekend. Hun geneeskunst is even beroemd als berucht. Hulpzoekenden komen van ver om hun, meestal exotische, klachten "vakkundig" te laten behandelen door de wonderdokters. Hier worden de besten uit jullie gilde gevraagd: de alchemisten van Kakelenburg pakken de moeilijkste gevallen van het kwakzalversvak aan.

In De Kwakzalvers van Kakelenburg: De Alchemisten destilleren de spelers de beste toversoep om het lijden van de patiënten te verminderen. Door te destilleren krijgen de spelers waardevolle bonussen en speciale vaardigheden, die hen in de loop van het spel voordelen bieden. Verder bevat deze uitbreiding 20 nieuwe waarzeggerijkaarten en 2 nieuwe ingrediëntenboeken voor het narrenkruid.

Opmerking: Je hebt het bordspel 'De Kwakzalvers van Kakelenburg' nodig om 'De Alchemisten' uitbreiding te kunnen spelen. Wanneer je 'De Alchemisten' uitbreiding ook met 5 spelers wenst te spelen, heb je ook het spelmateriaal nodig van de uitbreiding 'De Kruidenheksen'.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd10+
Type spelBordspel
Speelduur45 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingUitbreiding

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.