De Ontembare Stad (speldoos met deuk)

  • Nederlands
€ 24,95
(incl. BTW)
Op voorraad

Dit is jouw kans, als Grootmeester van een vooraanstaande Ridderorde, de bewoners van een middeleeuwse stad te beschermen tegen invallen van Vikingen en andere bedreigingen. Help mee aan de ontwikkeling van een kleine nederzetting tot een grote, toonaangevende middeleeuwse stad.

Jouw bouwmeesters ontwerpen verdedigingswerken en leggen de basis voor de opbloei van de handel en nijverheid. Nadat boerderijen en graanmolens op de vruchtbare grond van De Ontembare Stad de eerste inkomsten opleveren, ontstaat een levendige handel. Verwerf gunstig gelegen gebieden, die hoge inkomsten opleveren én jouw aanzien in de stad vergroten. Naarmate het spel vordert, verrijzen prachtige gebouwen in het centrum van De Ontembare Stad, zoals de Basiliek en de Opera.

De stad ontwikkelt zich gunstig. Maar pas op! Andere Grootmeesters willen ook invloedrijk zijn en strategisch en economisch gunstig gelegen gebieden veroveren. Daarbij kunnen zij een verraderlijk spel spelen, waarbij geen middel wordt geschuwd. De Grootmeesters onderling, zullen moeten uitmaken, wie de grootste invloed in de stad heeft.

Laat zien dat jij de geboren leider bent, die de burgers beschermt, vijandige aanvallen afslaat en de grootste bijdrage aan de groei van de stad levert en word ... Koning van De Ontembare Stad!

Kenmerken
Aantal spelers2-5
AuteurHans Van Tol
Aanbevolen leeftijd10+
Type spelBordspel
Speelduur75 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Merk / UitgeverThe Game Master
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.