De Vijf Zintuigen

Merk: Beleduc

In voorraad

€ 50,00

Het spel De Vijf Zintuigen verduidelijkt de verschillende waarnemingsmogelijkheden van onze 5 zintuigen. Het spel bestaat uit 48 grote stevige houten kaarten van 6,5 x 6,5 x 0,5 cm en twee grote dobbelstenen met symbolen van 3 x 3 x 3 cm. Op elke kaart staat iets afgebeeld dat je met één van je zintuigen kan waarnemen.

Bij het spel De Vijf Zintuigen zijn verschillende spelvarianten mogelijk. Hier volgen een paar mogelijkheden. Je kan het onder andere als geheugen- of dobbelspel te gebruiken.

Ofwel moeten de kinderen de kaarten zo leggen dat ze bij het juiste lichaamsdeel passen. Bijvoorbeeld een verkeerslicht bij het oog, want dat kan je zien. Je kan met deze kaarten ook een leuk memo spel spelen. Een paar bestaat uit twee kaarten die je met hetzelfde zintuig kan waarnemen. Ook met de dobbelstenen kunnen leuke spelletjes bedacht worden. Gooi de dobbelstenen en vertel wat je met allebei de zintuigen kan. Je kan een bloem bijvoorbeeld zien, maar ook ruiken en voelen. Hoe je de kaarten en/of dobbelstenen ook gebruikt, dit spel helpt kinderen om te verduidelijken wat de verschillende waarnemingsmogelijkheden zijn van onze vijf zintuigen.

Het spel De Vijf Zintuigen is een educatief spel. Het zit verpakt in een houten doosje dat je kan open- en dichtschuiven.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 20 min
Aantal spelers 1-6
Leeftijd 4+
Materiaal Hout
Merk / Uitgever Beleduc
Soort Educatief, Houten Spel
Taal Engels, Frans, Duits
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  u kiest de dag van levering
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten