Dixit

Merk: Libellud

In voorraad

€ 26,20

Dixit is een zeer origineel gezelschapsspel. Het spel bevat weinig spelregels. Je kan Dixit al met kinderen vanaf 8 jaar spelen, maar onder volwassenen is het zeker zo leuk. Bij Dixit verdien je punten door goede tips te geven of door anderen op het verkeerde been te zetten.

In het spel Dixit kiest een speler in het geheim een kaart en geeft daarover een hint voor zijn medespelers. De hint kan een woord zijn, een stuk van een liedje, een raadselachtige zin,... De andere spelers kijken in hun eigen handkaarten en zoeken een kaart die bij deze tip zou kunnen passen. Dan worden de gekozen kaarten en de kaart waar het echt over gaat onder elkaar gemengd en open gelegd. Wie de juiste kaart eruit haalt, wordt beloond. Wordt de kaart van een medespeler aangeduid, dan ontvangt ook hij hier punten voor.

Dixit is een verrassend, gezellig en grappig spel waar je met vrienden en/of familie van kan genieten. Niet verwonderlijk dus het spel in 2010 de prijs Spiel des Jahres won. De auteur van het spel Dixit is Jean-Louis Roubira.

Meer info over het spel Dixit op Gezelschapsspel.info.


Welke sleeves heb je nodig voor het spel Dixit?
Het spel Dixit bevat 84 kaarten. Je kan de kaarten beschermen met de Oversize beschermhoesjes van het merk Arcane Tinmen (= formaat 79x120mm). Je kan even goed de Magnum Ultra-Fit sleeves gebruiken van het merk Mayday gebruiken (= formaat 80x120mm).Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 30 min
Aantal spelers 3-6
Afmetingen 27,5 X 27,5 X 5,5 Cm
Auteur Jean-louis Roubira
Leeftijd 8+
Merk / Uitgever Libellud
Soort Bordspel, Kaartspel
Taal Nederlands, Frans, Duits
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.