Felinia

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
€ 28,95
Op voorraad
In Felinia van Matagot organiseren de spelers handelsmissies, zetten handelsposten op, en kopen en verkopen in een marktgedreven systeem.

In de stad Katzburg discussiëren de handelaren over het grote nieuws. De burgemeester Henry-Cat, heeft een handelsovereenkomst met het pas ontdekte continent Felinia gesloten. In ruil voor waardevolle goederen (zeldzame boeken, goede wijnen, precisie uurwerken, luxe kleding en verfijnd glaswerk) hebben de Koninkrijken van Felinia toegestemd om hen handelsposten te laten openen.
Maar ruimte is schaars, dus je zult snel moeten handelen!
Vier schepen zijn door de Stad ingehuurd om de vijf landen van Felinia aan te doen. Om met ze mee te gaan moet je de juiste combinatie van op de markt van de Stad aangeboden goederen hebben die door de leiders van Felinia gevraagd worden. Dit betekent ook dat je geld moet verdienen om deze aankopen te kunnen doen. De prijzen van de diverse goederen worden door vraag en aanbod bepaald en kunnen soms erg hoog oplopen! Maar het is de prijs die je moet betalen om aan boord van één van de schepen te komen in de hoop een handelspost te kunnen openen op Felinia. Misschien kun je hierbij goud en specerijen verzamelen!
Elke speler representeert een handelsfamilie met als doel de grootste rijkdom te hebben vergaard als het laatste schip Katzburg verlaat.
Kenmerken
Aantal spelers2-4
AuteurMichael Schacht
Aanbevolen leeftijd10+
Type spelBordspel
Speelduur60-90 min
TaalNederlands, Engels, Frans, Duits
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverEditions du Matagot
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.