Fonkelschat - Het drakenei

Merk: HABA

In voorraad

€ 12,00

Fonkelschat- Het drakenei is een zelfstandig spel met nieuwe spelregels. Maar je kan het spelmateriaal ook combineren met het spel Fonkelschat, waardoor je het spel met 5 spelers kan doen in plaats van met 4.

Het nest met het drakenei en de fonkelstenen is een ijszuil geworden. In het spel Fonkelschat - Het Drakenei helpen de spelers de drakenmama om de dikke laag ijs te verwijderen. Ze moeten voorzichtig te werk gaan, want het ei mag niet vallen. Gevallen fonkelstenen leveren punten op als ze verzameld worden en op een amulet passen. Wie aan het einde de meeste punten heeft, wint het spel.

Hoe speel je het spel Fonkelschat - Het drakenei? Je stapelt de drie ringenen vult ze met fonkelstenen en het drakenei. Eén speler is vuurspuwer. De andere spelers zijn drakenkinderen en leggen 3 amuletkaarten open voor zich neer. De vuurspuwer neemt voorzichtig na elkaar de 3 ringen eraf. Het ei mag niet vallen. Als er fonkelstenen vallen, dan mogen de drakenkinderen en de vuurspuwer om beurten een steen kiezen. De drakenkinderen leggen de gepaste stenen op hun amuletkaarten. Dan wordt het nest weer opgebouwd en is de volgende speler vuurspuwer. Op het einde van het spel leveren gevulde amuletkaarten punten op. De speler met de meeste punten, wint het spel.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 20 min
Aantal spelers 2-4
Leeftijd 6+
Merk / Uitgever HABA
Soort Behendigheidsspel
Taal Nederlands, Engels, Frans, Duits
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten