Take it Easy

Merk: White Goblin Games

In voorraad

€ 21,80

In het spel Take it Easy probeer je jouw tegenspelers te overtreffen door doorlopende lijnen van dezelfde kleur op te bouwen op jouw spelbord. Plaats een speelstuk hier, een ander daar en zorg ervoor dat je eenzelfde gekleurde lijn kan vormen. Het lijkt heel eenvoudig, maar je hebt je grijze hersencellen echt wel nodig. De winnaar van het spel is diegene die de hoogste score behaalt door zijn speelstukken het best te plaatsen.


In het gezelschapsspel Take it Easy wordt iedere ronde een andere speler verantwoordelijk gesteld om tegels te draaien. Deze speler legt al zijn fiches gedekt op een stapel voor zich, terwijl de andere spelers hun fiches goed zichtbaar naast het spelbord legen. Elke beurt draait de speler een tegel. De andere spelers zoeken deze tegel ook en iedereen plaatst hem op een vak naar keuze op zijn spelbord. Er zijn 27 verschillende tegels die getrokken kunnen worden. Een spelbord bevat 19 vakken. Als alle vakken bezet zijn, worden de punten geteld. Rijen die uit een volledig gekleurde lijn bestaan, leveren punten op. Dit telt zowel voor de rechte als voor de zijdelingse lijnen. Om jouw score te berekenen, vermenigvuldig je het aantal vakken (van een volledige lijn) met het cijfer dat in de gekleurde buis staat. Door de scores van alle volledige lijnen op te tellen, bekom je jouw eindscore.


Je kan zo veel rondes Take it Easy spelen als je wil. Aanbevolen wordt om evenveel rondes te doen als er spelers zijn. Zo draait iedere speler een keer de tegels. 


Omdat alle spelers in het spel Take it Easy over dezelfde speelstukken beschikken, heeft iedereen een gelijke kans om te winnen.


Het spel Take it Easy van White Goblin Games bevat:
- 6 dubbelzijdige spelborden (voorkant: basisspel, achterkant: uitbreiding),
- 6 sets met 31 tegels (27 gewone tegels + 4 bonustegels).

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 20 min
Aantal spelers 1-6
Leeftijd 8+
Merk / Uitgever White Goblin Games
Soort Bordspel
Taal Nederlands, Engels
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten