Great Western Trail (EN)

  • Engels
€ 35,00
Niet op voorraad
Stock subscription tooltip placeholder

In het bordspel Great Western Trail drijven de spelers een kudde van Texas naar Kansas City, van waaruit de dieren dan per trein naar verre steden gestuurd worden. Iedere stad mag maar één keer beleverd worden. Dit maakt dat je goed moet plannen. Hou ook in de gaten dat je jouw eindstation op tijd naar voren verplaatst om extra kosten te vermijden. Bovendien moet de waarde van je hand met koeienkaarten de waarde van de stad die je belevert evenaren, anders gaan je koeien naaar mindere bestemmingen en krijg je hier strafpunten voor. De waarde van jouw hand kan verhoogd worden door nieuwe dure koeien aan je kudde toe te voegen en door de goedkope op tijd af te leggen.

Maar de reis naar Kansas City biedt nog zoveel meer. Onderweg kan je gebouwen bezoeken om er acties uit te voeren. Zo kan je bijvoorbeeld koeien verkopen; arbeiders, cowboys en ingenieurs aanwerven; eigen gebouwen bouwen en nieuwe dure koeien kopen.

Het spel Great Western Trail is spannend en afwisslend. Het biedt veel tactische mogelijkheiden. Je kan het ook perfect met z'n tweeën spelen.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd14+
Type spelBordspel
Speelduur75-150 min
TaalEngels
Merk / UitgeverEggertspiele
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijn

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.