Green Deal

In voorraad

€ 39,95

In het bordspel Green Deal van Karma Games ga je een internationaal bedrijf leiden in 2050. Het is jouw taak om de winst van het bedrijf te verhogen en de financiën te plannen. Maar buiten winstgevend, moet het bedrijf ook schoon zijn. Er is immers een schaarste aan hulpbronnen en de overheden leggen diverse sociale normen op. Ook uw klanten zijn vragende partij. Daarom kan je PR campagnes lanceren om over uw groen beleid te communiceren.

Iedere rond kunnen de spelers van het spel Green Deal investeren in het project en in actiekaarten. Er zijn een dertigtal verschillende actiekaarten die de spelers speciale vaardigheden geven. De spelers bieden voor de kaarten. Op het spelbord kan je samenwerken met naastliggende projecten of je kan ze financiële schade toekennen.

In het gezelschapsspel Green Deal is het vooral belangrijk om je te ontwikkelen in alle vier de projectcategorieën, want jouw puntenaantal wordt bepaald door de zwakste categorie. Spelers die de beste reputatie in elke categorie hebben, scoren bovendien extra winstpunten.

Probeer de zetten van uw tegenstanders te voorspellen en ontwikkel jouw eigen strategie om het spel Green Deal te winnen!

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 90 min
Aantal spelers 3-5
Leeftijd 10+
Soort Bordspel
Taal Engels, Duits
Taalonafhankelijk Nee

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten