Hero Realms

  • Engels
€ 18,50
Op voorraad

Hero Realms is een variant op het spel Star Realms, maar nu in een fantasy thema. Het spel is bedoeld voor twee spelers. Als je meerdere decks met elkaar combineert, kan je het spel met meerdere spelers spelen.

In het spel Hero Realms van White Wizard games start iedere speler met een deck van 10 kaarten. Dit deck bevat goud om dingen mee te kopen en wapens om mee te vechten. Iedere beurt start je met vijf kaarten te nemen van jouw deck. Wanneer het deck op is, shuffle je jouw aflegstapel zodat je altijd een trekstapel hebt.

In het midden van de tafel ligt een gemeenschappelijke trekstapel die bestaat uit 80 kaarten. Dit zijn de kaarten voor de markt. Er liggen altijd 5 kaarten open in de markt. Die kunnen door de spelers gekocht worden. Er zijn twee verschillende soorten kaarten: kampioenkaarten en actiekaarten. Door de kaarten genereer je meer geld of kracht om te vechten. Wanneer de kaarten aangekocht zijn, worden ze op de aflegstapel van de speler gelegd om zo later bij in trekstapel te komen.

De bedoeling van het spel Hero Realms is om de levenspunten (Health) van de tegenstander op nul te krijgen. Wie hier eerst in slaagt, wint het spel.

Dit basisspel van Hero Realms bestaat uit 144 kaarten en spelregels.

Kenmerken
Aantal spelers1-4
Aanbevolen leeftijd12+
Type spelKaartspel
Speelduur20-30 min
TaalEngels
TaalonafhankelijkNee
Merk / UitgeverWhite Wizard Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.