Madeira

Merk: 999 games

In voorraad

€ 46,00

Madeira is een eiland officieel ontdekt in het begin van de 15e eeuw door Portugese zeevaarders. Madeira, het Portugese woord voor hout, verwijst naar de dichte bossen die het vruchtbaar landschap van Madeira bedekken . Dit, en de strategische ligging ver in de Atlantische Oceaan, maakte het eiland een van de belangrijkste Portugese ontdekkingen. Madeira diende als een experiment voor wat het Portugese rijk zou worden.

Tarwe plantages waren de eerste middelen om te overleven op het eiland. Nadien, toen Henrique besloot om de economie van het Rijk te vergroten, werd suiker de corebusiness van Madeira. Zodra suiker ook vanuit andere plaatsen in de wereld werd ingevoerd, zoals bvb. Afrika en Brazilië, was de wint uit suiker niet meer toereikend, en de productie van de zeer beroemde Madeira-wijn werd het belangrijkste economische product van het eiland.

Spelers in het spel Madeira proberen zich ook aan te passen aan deze wijzigende situatie, men probeert betere velden te vinden voor het telen van de juiste goederen en voor het verkrijgen van kostbaar hout, wat van essentieel belang is voor het oprichten van gebouwen in de steden en voor de bouw van schepen. Op hun beurt, zijn schepen van cruciaal belang voor de handel in buitenlandse markten, alsmede voor de deelname aan nieuwe expedities om nieuwe gebieden te ontdekken.

Het uiteindelijke doel in het spel Madeira is om het eiland te ontwikkelen en het meeste prestige te verwerven.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 120 min
Aantal spelers 2-4
Leeftijd 12+
Merk / Uitgever 999 games
Soort Bordspel
Taal Engels
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten