Meadow (FR, NL)

  • Nederlands
  • Frans
€ 39,00
(incl. BTW)
Op voorraad

In het spel Meadow zijn de spelers ontdekkingsreizigers die strijden om de meest bekwame natuurwaarnemer te worden. Hun reis wordt geleid door passie, nieuwsgierigheid en een verlangen om de mysteries van de natuur te ontdekken.

De spelers plaatsen om beurten padfiches op één van de twee borden. Door een speelfiguur op het hoofdbord te plaatsen kan de speler kaarten krijgen, maar om ze te kunnen spelen moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Door een fiche op het vreugdevuur-bord te plaatsen activeer je speciale acties (waarmee je de door jou gekozen strategie kunt uitvoeren) en krijg je de kans om doelstellingen te bereiken die extra punten opleveren.

Gedurende het spel verzamelen de spelers kaarten van hun weide en van de omgeving. Aan het eind wint de speler met de meeste punten op de kaarten en op het vreugdevuur bord.

Meadow bevat meer dan tweehonderd unieke kaarten met handgeschilderde aquarel illustraties. Het spel bevat ook enveloppen met extra kaarten om op specifieke momenten te openen.

Kenmerken
Aantal spelers1-4
Aanbevolen leeftijd10+
Type spelBordspel, Kaartspel
Speelduur60-90 min
TaalNederlands, Frans
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverRebel
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.