Goliath Games is een Nederlandse spellenuitgever die dertig jaar geleden werd opgericht door Adi Golad. Hij bracht het spel Rummikub mee van Israël naar Nederland. Aangezien het Rummikub spel bij familie en kennissen erg succesvol onthaald werd, besloot Adi Golad om een handel te starten in Rummikub. Pas vele jaren later werd het assortiment uitgebreid met andere Goliath spellen en nog later met puzzels en met Domino Express. Ondertussen bestaat de reeks van Goliath games al uit een tweehonderdtal artikelen.

De bekendste familiespellen van het merk Goliath games zijn Rummikub en Triominos.

Goliath games heeft ook een twintigtal kinderspellen waaronder Snotty Snotter, Malle Muis en Dino Meal.

Speciaal voor twee spelers zijn er 18+ spellen van het merk Goliath games. De meest gegeerde onder deze seksueel getinte spellen zijn de Love Cubes.

Naast gezelschapsspellen is Goliath games ook uitgever van puzzels. De puzzels van Goliath worden uitgebracht onder de naarm That’s Life. De puzzels uit de reeks That's Life bestaan uit drukke cartoon prenten waarop je allemaal situaties ziet uit het leven zoals het is. Alleen wie oog voor detail heeft kan de puzzels van goliath games in elkaar puzzelen.

En last but not least, zijn er natuurlijk ook de Domino Express spellen van Goliath Games. Bij Domino Express maken de spelers een lange ketting van dominostenen die ze daarna laten omvallen. De Domino Express sets zorgen voor een spektakel door verschillende stuntobjecten in het spel te brengen zoals een loopings, een zigzag, lanceerbruggen, expressbanen en noem maar op. Op die manier zorgt ook Domino Express van Goliath Games voor urenlang speelplezier.

Het assortiment van Goliath games bestaat uit heel uiteenlopende producten. Maar of je nu graag puzzelt, met dominostenen experimenteert of spelletjes speelt, je zal er ongetwijfeld wel iets naar je zin vinden. Wil je de puzzels of de spellen van Goliath kopen? Bij Lotana kan je deze producten online bestellen. Hieronder vind je alvast een overzicht van de spellen van Goliath Games.

Goliath Games

Sorteer op
Rummikub XXL (Goliath games)

Rummikub XXL

€ 39,00
Details

Niet op voorraad

Sorteer op