Rhodes: The Colossus

Merk: The Game Master

In voorraad

€ 17,50

Rhodes: The Colossus is een strategische uitbreiding voor het bordspel Rhodes. Zal het reusachtige beeld de Kolossus gebouwd worden of niet? Er zijn spelers die er belang bij hebben en er zijn spelers die er alles aan zullen doen om te bouw te vertragen. Misschien blijft de bouw van dit wereldwonder wel gewoon een mythe.


De uitbreiding Rhodes: The Colossus brengt meer opties in het spel. De spelers kunnen bewust kiezen of ze voor de handelsopdrachten of de bouw van de Kolossus gaan. Ook kunnen ze de ontwikkeling van hun landgoed nu waarderen door goederen te offeren in de tempel. De ontwikkeltegels zijn interessanter geworden, doordat je ze bijvoorbeeld met een korting kunt kopen met de nieuwe ontwikkeltegel Goede Contacten. Met de nieuwe ontwikkeltegel Plutus bekom je meer geld en Zeus biedt de spelers de kans om je ontwikkeltegels een tweede keer in een ronde te benutten. Daarnaast is De Architect handig voor wie aan de Kolossus wil bouwen. De Alchemist biedt nieuwe mogelijkheden om brons in goud te veranderen en andersom. Kortom: er is veel meer mogelijk in The Colossus.


Deze uitbreiding biedt variatie op het basisspel. Samen met The Colossus duurt het spel Rhodes gemiddeld een half uurtje langer.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 90-120 min
Aantal spelers 2-5
Leeftijd 10+
Merk / Uitgever The Game Master
Soort Bordspel
Taal Nederlands, Engels, Frans, Duits
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

*** Ook tijdens de Coronacrisis blijft Lotana leveren via Bpost (B) en DHL (NL). Door de drukte bij de vervoerders kan jouw pakketje wat langer onderweg zijn dan normaal. Afhalingen in ons magazijn zijn tijdelijk niet mogelijk.***

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten