Notre Dame: 10th Anniversary

Merk: Alea

In voorraad

€ 32,50

Notre Dame: 10th Anniversary contains the Notre Dame base game, the New Persons expansion that first appeared in the 2009 alea Treasure Chest, and a new "New Persons" set of nine characters.


In het spel Notre Dame kruipen de spelers in de rol van invloedrijke burgers in het Parijs van het einde van de 14de eeuw. In de schaduw van de kathedraal, de Notre Dame, wedijveren ze om welstand en aanzien.

Iedere ′meester′ krijgt de controle over een stadswijk en probeert door het tactisch uitkiezen en spelen van zijn actiekaarten zoveel mogelijk prestigepunten te verzamelen. Daarvoor plaatst hij invloedsstenen in de verschillende gebouwen van zijn stadswijk. Maar of men zich nu voor de bank engageert, wat geld oplevert, of de residentie steunt, wat prestigepunten met zich meebrengt, steeds opnieuw moeten de spelers een keuze maken tussen het ene of het andere. Aan het einde van elke ronde kunnen de spelers nog één van de talrijke personen omkopen, die extra voordelen en gunsten opleveren. Maar ook hier is het niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. Bovendien moeten de tegenstanders steeds attent zijn voor de epidemie, want bij wie ze te vroeg toeslaat, lijdt aanzienlijke verliezen. De speler die aan het einde over de meeste prestigepunten beschikt, wint het spel Notre Dame.


Andere spellen van het merk Alea vind je hier.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 45-75 min
Aantal spelers 2-5
Auteur Stefan Feld
Leeftijd 10+
Merk / Uitgever Alea
Soort Bordspel
Taal Engels, Frans, Duits
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten