Ora et Labora

Merk: 999 games

In voorraad

€ 42,95

Ora et Labora is een spannend bordspel van 999 games waarbij de spelers aan het hoofd staan van een klooster. Ze proberen dit met allerlei gebouwen en ontwikkelingen uit te breiden. Daarbij is de locatie van belang. Het ene gebouw moet naast de bergen staan, het ander juist naast de zee. Verder hebben de meeste gebouwen ook invloed op de aangrenzende gebouwen. Daardoor ontstaan er interessante dilemma′s.

Het bordspel Ora et Labora bevat 2 varianten: Frankrijk en Ierland. Je kan Ora et Labora ook alleen spelen.

Het Geel Pionneke over Ora et Labora (jg. 4 nr. 51): ′Bid en Werk′; Ramses Shaffy deed er destijds nog meer begrippen bij, maar dit terzijde. Deze nieuwe klepper van Uwe Rosenberg is de langverwachte opvolger van Agricola, Le Havre en Voor de poorten van Loyang. Verschillende mechanismes uit deze spellen komen dan ook terug aan bod in dit fonkelnieuwe spel. ...
In Ora et Lobora probeer je een zo groot mogelijk complex rond je lapje grond te maken, zodat je je dorpen strategisch kan plaatsen. Verschillende gebouwe leveren voordelen op, en de keuzes die je in dit spel kan maken zijn bijzonder groot. Voor de liefhebbers van eerder genoemde spellen zeker een aanrader, maar ook voor mensen die nog nooit met deze spellen in contact kwamen, is dit zeker een ′must do′, omdat er verschillende varianten gespeeld kunnen worden en de ′verkorte versie′ van Ora et Labora ook geschikt is voor mensen die met deze spelsystemen nog niet zo vertrouwd zijn.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 120 min
Aantal spelers 1-4
Auteur Uwe Rosenberg
Leeftijd 10+
Merk / Uitgever 999 games
Soort Bordspel
Taal Nederlands
Taalonafhankelijk Nee

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten