Popsine: Mijn kleine bakkerij

Aanbiedingsprijs € 12,50 Normale prijs € 17,00
(incl. BTW)
Op voorraad

Popsine is een revolutionair nieuw materiaal van het merk SentoSphère, 100% natuurlijk en oneindig herbruikbaar. Met de Popsine set Mijn kleine bakkerij giet je zelf prachtige broodjes, bruidstaarten, cupcakes, croissants en andere lekkernijen van bij de bakker. Wanneer de baksels klaar zijn, glimmen ze mooi als porselein en lenen ze zich perfect om er winkeltje of restaurantje mee te spelen.

Popsine is tegelijk goedkoop en ecologisch. Je kan er zowel holle als volle vormen mee maken. Popsine won de prijs van Speelgoed van het jaar in 2015.

Hoe Popsine gebruiken? Popsine is een materiaal dat bij lage temperatuur smelt (tussen 56 en 60°C). Je doet wat gewoon wat Popsine in een potje en zet het enkele minuten in de microgolfoven om het vloeibaar te maken. Daarna kan je het in een vorm gieten. Popsine vergt geen enkele toevoeging van water. Je kan kleuren mengen om verschillende kleurschakeringen te maken, of je kan kleuren apart in lagen over elkaar gieten. Wanneer je een Popsine figuurtje gegoten hebt, kan je het erna nog decoreren naar keuze. Je kan nog kleuraccenten aanbrengen met stift of met verf. 

Kenmerken
Aanbevolen leeftijd7+
Basisspel / uitbreidingBasisspel
MateriaalPopsine

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.