Potion Explosion (2nd edition)

  • Engels
€ 42,50
Niet voorradig
Stock subscription tooltip placeholder

Potion Explosion is een spectaculair, tactisch spel over knikkerbotsingen en toverdranken. Brouw toverdranken en ontketen hun krachten. Activeer enorme kettingreacties!

Bij het gezelschapsspel Potion Explosion liggen er in een grote bak 80 knikkers verspreid over verschillende banen. Je neemt er steeds 1 knikker uit en mag daarna ook knikkers van een gelijke kleur nemen als die door jouw actie op elkaar botsen, een zogenaamde explosie. Op die manier verzamel je verschillende kleuren knikkers, die ingrediënten van toverdranken voorstellen. Door ze op jouw toverdranktegels te leggen, kan je deze voltooien en gebruiken. Voltooide toverdranken leveren punten op. Daarnaast krijg je punten voor het voltooien van een aantal gelijke of juist verschillende toverdranken. Wie heeft aan het einde de meeste punten?

Potion Explosion is een toegankelijk en uitdagend spel. Het is zowel geschikt voor gezinnen als voor gevorderde spelers.

Inhoud spel Potion Explosion: 4 spelerstableaus, 80 ingrediënten (knikkers in 4 kleuren), 8 reserve-ingrediënten (2 van iedere kleur), 64 toverdranken, 1 startspelerfiche, 21 hulpfiches, 15 prestatiefiches, 1 mixer en spelregels.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd8+
Type spelBordspel
Speelduur30-45 min
TaalEngels
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverCMON
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.