Raids

  • Engels
Aanbiedingsprijs € 28,00 Normale prijs € 34,00
(incl. BTW)
Op voorraad

In het spel Raids varen de spelers van eiland naar eiland om vikingen en bijhorende attributen te verzamelen. Ze proberen de beste plaatsen te bekomen en vechten met monsters voor punten.

Het spel Raids duurt vier rondes. Aan het begin van iedere ronde worden er tegels gelegd op verschillende locaties op de weg die de spelers moeten volgen. De speler die aan de beurt is beweegt naar een lege plek op de weg om daar één van de tegels te claimen. Hij kan ook een bezette plek te claimen. Daarvoor moet hij wel een viking offeren. De verdediger mag kiezen: ofwel de ruimte verlaten ofwel twee vikingen offeren en blijven staan. Aanvaller en verdediger mogen elkaars bod nog overtreffen. Uiteindelijk moet één van de twee wel vertrekken.

De spelers kunnen tijdens het spel verschillende dingen verzamelen: Runen en goederen om aan geld te komen, bijlen om betere kansen te hebben tegen monsters, vikingen voor een betere bemanning van het schip. Aan het einde van iedere ronde scoren spelers meerderheidsbonussen, afhankelijk van de tegels die werden onthuld voordat de ronde begon. Na vier ronden wint de speler met de meeste punten.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd10+
Type spelBordspel
Speelduur40 min
TaalEngels
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverIELLO
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.