Roar!

Merk: 999 games

In voorraad

€ 28,50

Roar van 999 games is een bordspel waarbij de tablet of smartphone op een spectaculaire manier in het spelsysteem verwerkt zit. Eén van de spelers neemt de rol op zich van een ontsnapt monster en bedient de tablet/smartphone. De andere spelers zijn scheikundigen die samenwerken en proberen om het monster te vangen. Na iedere beurt laat het monster via de tablet/smartphone geluiden horen die overeenkomen met de locaties op het spelbord. Op basis van deze gegevens moeten de scheikundigen trachten te bepalen waar het monster zich bevindt.


De monster geluiden van het spel Roar lopen door elkaar waardoor het voor de scheikundigen niet makkelijk is om de klus te klaren. Ze zullen het dan ook niet altijd eens zijn met elkaar. Zowel het monster als de scheikundigen hebben speciale eigenschappen tot hun beschikking om het zichzelf gemakkelijker en de ander(en) moeilijker te maken. Het monster wint als hij zijn missie op tijd volbrengt. De scheikundigen winnen als ze het monster vangen of verhinderen dat het zijn missie op tijd volbrengt.

De kosteloze applicatie voor het spel Roar is geschikt voor de meeste ioS- en Android-besturingssystemen De interface van de applicatie is zeer intuïtief. Je raakt er dus snel aan gewend en bent binnen direct aan het spelen. Het speelbord heeft een eenvoudige en een moeilijke kant, zodat je de uitdaging moeilijker kan maken wanneer je goed met het spel vertrouwd bent.

Opmerking: Tablet en Smartphone zijn niet inbegrepen.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 10-30 min
Aantal spelers 2-4
Leeftijd 8+
Merk / Uitgever 999 games
Soort Bordspel, Coöperatief
Taal Nederlands, Frans
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten

Monsterwas

Monsterwas

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 15,00

Alchemists

Alchemists

€ 40,00