Sagrada (NL/FR)

  • Nederlands
  • Frans
€ 35,80
(incl. BTW)
Op voorraad

In het spel Sagrada wedijver je met andere kunstenaars om de mooiste ramen voor de Sagrada Familia te maken. De dobbelstenen geven verschillende stukken glas weer die je kan gebruiken. Ze moten geplaatst worden binnen de kleur- en schaduwlimieten op de vensterkaart staan. Daarbij komt dat je nooit twee dobbelstenen van dezelfde kleur of met hetzelfde aantal ogen naast elkaar mag plaatsen. Je zal dus doordacht moeten puzzelen.

Het spel Sagrada telt 10 rondes. Aan het begin van iedere ronde, gooit de huidige startspeler de dobbelstenen. Hij kiest er een, daarna zijn linkerbuur etc. De speler die laatst zit, mag direct twee dobbelstenen kiezen. Na hem gaat de beurtvolgorde terug tot bij de startspeler. Iedere speler probeert bij het plaatsen van de dobbelstenen op zijn persoonlijk bord. Maar de dobbelstenen gewoon volgens de regels plaatsen, levert geen punten op. Punten scoor je door bij het plaatsen rekening te houden met de publieke doelen en met jouw privédoel. De doelen zijn elk spel anders en gaan bijvoorbeeld over het voorkomen van kleuren en/of getallen in rijen en kolommen.

Na 10 rondes worden de punten uitgedeeld. Wie de doelen het best heeft nagestreefd, wordt de hoogst gewaardeerde vakman!

Ter info: Dit is de Nederlands/Franse editie van het spel Sagrada. Er zitten twee sets met toolkaarten in het spel: eentje volledig in het Nederlands en eentje volledig in het Frans.

Kenmerken
Aantal spelers1-4
Aanbevolen leeftijd10+
Type spelBordspel, Dobbelspel
Speelduur20-40 min
TaalNederlands, Frans
TaalonafhankelijkNee
Merk / UitgeverMatagot
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.