Sea Change

  • Engels
  • Frans
€ 10,00
Op voorraad

Sea Change is een kaartspel met 80 prachtige kaarten over de onderwaterwereld. Het spel is een variant op slagen halen. Iedereen kan apart spelen, of je kan teams maken.

Hoe speel je het kaartspel Sea Change?

Het spel Sea Change bevat kaarten in vijf kleuren. De vijf verschillende kaartenreeksen zijn tevens te onderscheiden door pictogrammen, waardoor het spel ook geschikt is voor kleurenblinden. Iedere kaartenreeks heeft kaarten met waarde 0 tot 15.

Tijdens een spelronde krijgt iedere speler tien handkaarten. Kloksgewijs speelt iedere speler een kaart uit zijn hand. Hoge kaarten winnen van lage kaarten en troefkaarten overheersen. Het verraderlijke in dit spel is echter dat de troefkleur in het midden van een slag gewijzigd kan worden! Dit gebeurt wanneer een speler een kaart met dezelfde waarde speelt dan zijn voorganger.

Doel van het spel Sea Change

Het doel van het spel is om slagen te halen met positieve punten. De negatieve punten probeer je uiteraard te vermijden. Een nul is geen punten waard, met uitzondering wanneer het een nul is in de troefkleur. Dan wordt deze kaart plots 5 punten waard.

De speler die aan het einde van de ronde de meeste punten heeft, verdient een overwinningspunt. Wie als eerste 3 overwinningspunten behaalt, wint het spel!

Kenmerken
Aantal spelers1-8
Aanbevolen leeftijd6+
Type spelKaartspel
Speelduur20-40 min
TaalEngels, Frans
TaalonafhankelijkJa
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.