Sint Petersburg

Merk: White Goblin Games

In voorraad

€ 39,50

Sint Petersburg is een tactisch spel waarin de spelers Russische bouwmeesters zijn. Het spel situeert zich in 1703 toen tsaar Peter de Grote in Rusland de stad Sint Petersburg stichtte. Onder het bestuur van de tsaar werd het Russische rijk hervormt van een Middeleeuwse naar een moderne samenleving. Heel wat andere gebouwen zoals het Winterpaleis, de Hermitage en de Izaäkkathedraal herinneren nu nog aan dat tijdperk.


In het spel Sint Petersburg kopen de spelers iedere ronde kaarten, incasseren ze inkomsten, scoren ze punten en dragen ze een steentje bij aan de ontwikkeling van de stad Sint Petersburg. Ze starten met het in dienst nemen van arbeiders. Zij zorgen voor inkomsten, waarmee ze gebouwen kunnen oprichten. De ontwikkelingen op de markt mogen ook niet uit het oog verloren worden. De spelers zorgen best ook voor een goede relatie met de adel, want hun steun is noodzakeleijk voor de overwinning. Soms is het zelfs onvermijdelijk om ambtenaren te ontslaan of gebouwen te slopen.


Dit is een herziene editie van het spel Sint Petersburg, uitgegeven door White Goblin Games in 2016.  Het spel bevat een nieuw artwork en zes extra modules. Je kan het spel Sint Petersburg nu ook met 5 spelers spelen.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 60 min
Aantal spelers 2-5
Leeftijd 10+
Merk / Uitgever White Goblin Games
Soort Bordspel
Taal Nederlands
Taalonafhankelijk Nee

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten