Word Bank

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
€ 12,20
(incl. BTW)
Op voorraad

Jouw edelstenen zijn niet meer veilig! Berg ze zo snel mogelijk in een kluis op de bank.

Word Bank
is een vlot taalspel dat je op 10 minuten kan spelen. Aan het begin van het spel krijgt iedereen evenveel edelstenen. Het is de bedoeling om jouw edelstenen zo snel mogelijk in een afgesloten (=gevulde) kluis te krijgen. Je kan kluizen vullen door woorden te maken met de letters die op de kluizen staan.

Aan het begin van het spelletje Word Bank komen er 7 kluizen in het midden te liggen. Op iedere kluis staat een letter. De speler die aan de beurt is, maakt een woord met zo veel mogelijk letters. Hij start bij een letter naar keuze en gaat dan ofwel in wijzerszin ofwel in tegenwijzerszin. Hij mag letters overslaan die op tafel liggen, maar de letters van zijn woord moeten wel in dezelfde volgorde voorkomen dan ze op tafel liggen. Op iedere gebruikte letter mag hij een edelsteen leggen. Is er na zijn beurt een kluis vol? Dan mogen de stenen die erop liggen weer in de doos. Deze zijn in veiligheid gebracht. 

Het taalspel Word Bank eindigt op het moment dat een speler geen edelstenen meer in zijn bezit heeft. Op dat moment telt iedereen de stenen die nog voor hem liggen en de stenen die nog op de kluizen in het midden van de tafel liggen bij elkaar. Wie de minste stenen heeft, wint het spel!

Kenmerken
Aantal spelers2-5
Aanbevolen leeftijd8+
Type spelTaalspel
Speelduur10 min
TaalNederlands, Engels, Frans, Duits
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverBlue Orange
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.