Doodle Dash

  • Nederlands
  • Frans
€ 21,50
(incl. BTW)
Niet voorradig
Stock subscription tooltip placeholder

Teken- en raadspel voor 3-7 spelers

Doodle Dash is een partyspel voor 3 tot 7 spelers. Het is een teken- en raadspel. Je hoeft echter geen tekentalent te zijn om te winnen. Vaak winnen snelle schetsen het van gedetailleerde tekeningen die tijd vragen.

Zo speel je het spel Doodle Dash

Bij het begin van het spel Doodle Dash krijgt iedere speler een bordje en een afwasbare stift. De totem en de dobbelsteen worden in het midden van de tafel gelegd.

Eén speler is de actieve speler. Hij gaat raden wat de andere spelers tekenen. Hij sluit zijn ogen. De andere spelers nemen de bovenste kaart van de trekstapel en beginnen het te schetsen. Wie eerst klaar is met zijn schets, grijpt de totem. Wie als tweede klaar is, neemt de dobbelsteen en rolt ermee tot het rode vlak bovenaan ligt. Op dat moment roept hij "stop". Alle andere spelers moeten nu ophouden met tekenen.

De actieve speler mag zijn ogen openen en de schets van de speler met de totem bekijken. Weet hij onmiddellijk wat het is? Dan scoort zowel hij als de speler met de totem een punt. Gokt hij fout, dan mag hij de tekening van de speler met de dobbelsteen bekijken. Is de gok nu correct? Dan krijgt de actieve speler en de speler met de dobbelsteen een punt. Indien de actieve speler het woord nog steeds niet geraden heeft, mag hij alle nu andere tekeningen bekijken. Weet hij alsnog te raden wat het gezochte woord is, dan krijgt hij een punt. Ook alle spelers van wie de tekeningen als laatste getoond werden, scoren een punt.

Soms volstaat een simpele tekening. Voor andere woorden zijn meer details wenselijk. Doodle Dash is een vlot spel. De schetsen zorgen vaak voor grappige spelmomenten!

Kenmerken
Aantal spelers3-7
Aanbevolen leeftijd10+
Type spelReactiespel, Partyspel
TaalNederlands, Frans
TaalonafhankelijkNee
Merk / UitgeverGeronimo Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...