Arkham Horror

Arkham Horror is een coöperatief kaartspel dat zich afspeelt in een wereld van horror, waarin de Ancient Ones toegang zoeken tot de mensenwereld. Een groep van onderzoekers probeert alle onheil tegen te houden. Om te slagen, moeten de onderzoekers goed met elkaar samenwerken.

Arkham Horror card game is een living card game (LCG). Je start het spel met een Core set. Wie meer avonturen wil, kan extra decks kopen. Dit zijn de zogenaamde Arkham Horror card game expansions. In tegenstelling tot Trading & Collecting card games, bevat ieder deck van een living card games dezelfde kaarten. 
Je kan de Arkham Horror board game, de Arkham Horror card game en de Arkham Horror expansions kopen bij Lotana.

Producten 1-15 van 90

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Meer over Arkham... van Arkham Horror

Arkham is een fictieve stad in Massachusetts, bedacht door de horrorschrijver Lovecraft. Innsmouth en Dunwich zijn andere fictieve plaatsen die zich situeren in deze regio, ook wel Lovecraft Country genoemd.

De Arkham Horror spellenreeks valt onder licentie van Fantasy Flight Games. 

Arkham Horror LCG uitbreidingen

Er zijn verschillende uitbreidingen voor het Arkham Horror LCG: Deluxe expansions, Mythos packs, Investigator decks en Scenario packs.

Deluxe expansions zijn telkens een kick off van een nieuwe campagne. Ze bevatten al 2 startscenario's, één of meerdere investigators en kaarten voor deckbuilding.

Mythos packs
bevatten nieuwe avonturen. Ze horen telkens bij een 'cycle', die wordt aangekondigd door een Deluxe expansion. Er zitten 6 Mythos packs in 1 cycle. De Mythos packs van eenzelfde cycle hebben dezelfde kleur als de Deluxe expansie waar ze bij horen.

Investigator decks bevatten nieuwe onderzoekers.

Scenario packs zijn standalone adventures.

Sinds de Edge of the Earth Cycle (eind 2021) heeft Fantasy Flight Games ervoor gekozen om geen aparte (maandelijkse) Mythos packs meer uit te brengen.
De Arkham Horror LCG Campaign expansions bevatten het spelmateriaal van een volledige cycle. (Dit zou dus overeenkomen met de inhoud van 6 losse Mythos packs.)

Arkham Horror LCG Investigator expansions zijn een bundeling van onderzoekers en kaarten om deckbuilding mogelijkheden te vergroten.