Fonkelschat - Het drakenei

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
€ 12,00
(incl. BTW)
Op voorraad

Fonkelschat- Het drakenei is een zelfstandig spel met nieuwe spelregels. Maar je kan het spelmateriaal ook combineren met het spel Fonkelschat, waardoor je het spel met 5 spelers kan doen in plaats van met 4.

Het nest met het drakenei en de fonkelstenen is een ijszuil geworden. In het spel Fonkelschat - Het Drakenei helpen de spelers de drakenmama om de dikke laag ijs te verwijderen. Ze moeten voorzichtig te werk gaan, want het ei mag niet vallen. Gevallen fonkelstenen leveren punten op als ze verzameld worden en op een amulet passen. Wie aan het einde de meeste punten heeft, wint het spel.

Hoe speel je het spel Fonkelschat - Het drakenei? Je stapelt de drie ringenen vult ze met fonkelstenen en het drakenei. Eén speler is vuurspuwer. De andere spelers zijn drakenkinderen en leggen 3 amuletkaarten open voor zich neer. De vuurspuwer neemt voorzichtig na elkaar de 3 ringen eraf. Het ei mag niet vallen. Als er fonkelstenen vallen, dan mogen de drakenkinderen en de vuurspuwer om beurten een steen kiezen. De drakenkinderen leggen de gepaste stenen op hun amuletkaarten. Dan wordt het nest weer opgebouwd en is de volgende speler vuurspuwer. Op het einde van het spel leveren gevulde amuletkaarten punten op. De speler met de meeste punten, wint het spel.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd6+
Type spelBehendigheidsspel
Speelduur20 min
TaalNederlands, Engels, Frans, Duits
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverHABA
Basisspel / uitbreidingBasisspel, Uitbreiding

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.