Dixit Odyssey

  • Nederlands
  • Frans
  • Duits
€ 31,20
(incl. BTW)
Op voorraad

Herbeleef de magie van Dixit met Dixit Odyssey. Doorgrond het geheim van de afbeeldingen, vermijd de valstrikken van je tegenstanders, en laat je verbeelding de vrije loop.

Dixit Odyssey is geen uitbreiding, maar een zelfstandige variant op het bekroonde gezelschapsspel Dixit. Het spelverloop van Dixit Odyssey is eigenlijk hetzelfde als bij de gewone Dixit, maar je kan Dixit Odyssey met 12 personen spelen in plaats van met 6 zoals bij het gewone Dixit spel.

In het spel Dixit Odyssey kiest een speler een kaart uit zijn hand en geeft daarover een hint voor zijn medespelers. De hint kan een woord zijn, een stuk van een liedje, een raadselachtige zin,... De andere spelers kijken in hun eigen handkaarten en zoeken een kaart die bij deze tip zou kunnen passen. Dan worden de gekozen kaarten en de kaart waar het echt over gaat onder elkaar gemengd en open gelegd. Wie de juiste kaart weet te vinden, wordt beloond. Wordt de kaart van een medespeler aangeduid, dan ontvangt hij er ook een punt voor.

Alle Dixit uitbreidingen zijn zowel compatibel met het gewone Dixit spel alsook met het spel Dixit Odyssey. De mysterieuze kaarten van Dixit Odyssey zijn er andere dan die van het originele Dixit spel.

Welke beschermhoesjes gebruik ik voor de kaarten van het spel Dixit Odyssey?
Dixit Odyssey bevat 84 kaarten. De kaarten kunnen beschermd worden met de Magnum Ultra-Fit sleeves van Mayday (80x120mm), of je kan ze sleeven met de Oversize beschermhoesjes van het merk Arcane Tinmen (79x120mm).

Kenmerken
Aantal spelers3-12
AuteurJean-Louis Roubira
Aanbevolen leeftijd8+
Type spelBordspel, Kaartspel
Speelduur30 min
TaalNederlands, Frans, Duits
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverLibellud
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...