Iron, Blood, Snow & Mud

  • Engels
€ 30,00
(incl. BTW)
Niet voorradig
Stock subscription tooltip placeholder

Iron, Blood, Snow & Mud is een asymmetrisch oorlogsspel voor twee spelers dat het oostfront van de Tweede Wereldoorlog simuleert.

Leid de door de strijd geharde troepen van de Wehrmacht door modder en sneeuw en onvoorstelbaar uitgestrekte gebieden van de vijand, terwijl je ondertussen je overbelaste aanvoerlijnen probeert te beschermen. Of neem de leiding over het aanvankelijk in de minderheid zijnde, maar langzaam opbouwende Rode Leger van de Sovjet-Unie, belemmer de bliksemsnelle pantseraanvallen, belaag de aanvoerlijnen van de vijand met je partizanen en wacht je tijd af voor een bloedig en verwoestend tegenoffensief. Dit is de oorlog van ijzer, bloed, sneeuw en modder.

Het spel wordt gespeeld in de loop van vier jaar, elk bestaande uit drie duidelijk verschillende seizoenen, waarvan er twee – de toepasselijk genaamde Mud and Snow – het gebruik van sommige acties en eenheden belemmeren. De beweging en het bereik ervan zijn gebaseerd op het huidige seizoen, het type eenheid en de mogelijkheid om een ​​keten van eenheden te creëren en te onderhouden. De Duitsers moeten óf tegen eind 1944 een reeks doelstellingen bereiken... óf de Sovjetleider, Stalin zelf, gevangen nemen. Ook de Sovjets kunnen een plotselinge overwinning behalen, maar alleen als ze erin slagen een van de drie aanvankelijk door Duitsland bezette steden te veroveren.

Kenmerken
Aantal spelers2
Aanbevolen leeftijd14+
Type spelBordspel
Speelduur60-90 min
TaalEngels
TaalonafhankelijkNee
Merk / UitgeverPhalanx Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...