The Creativity Hub is de uitgever van de Rory's Story Cubes. Rory's Story Cubes is een niet-competitief taalspel.

Het spelconcept van de Rory's Story Cubes is simpel: je gooit met dobbelstenen. Iedere dobbelsteen heeft een unieke afbeelding aan elke zijde. Aan de hand van de gegooide combinaties bedenk je zelf een verhaal. Door de meest uiteenlopende elementen met elkaar in verband te brengen, kom je tot originele en grappige verhalen.

De Rory's Story Cubes zijn heel leuk voor op een gezellige avond met familie of vrienden, maar kunnen ook handig gebruikt worden in taallessen.

Hieronder vind je de verschillende Rory's Story Cubes van The Creativity Hub. Er zijn Rory's Story Cubes sets die bestaan uit 9 verhalendobbelstenen en er zijn kleinere sets die 3 dobbelstenen bevatten. Alle sets kunnen onderling met elkaar gemixt worden.

The Creativity Hub

De Rory's Story Cubes zijn verhalendobbelstenen die voor heel wat plezier zorgen. Het spel kan ook als educatief hulpmiddel gebruikt worden om het creatief probleem oplossend denken te oefenen of om het praten in een vreemde taal in te oefenen.

Er zijn verschillende Rory's Story Cubes sets. Alle sets kunnen onderling met elkaar gecombineerd worden. Hoe meer dobbelstenen je combineert, hoe langer en uiteenlopender jouw verhalen zullen worden.

Er is ook een Rory's Story Cubes MAX reeks. Dit is exact hetzelfde spel als de gewone Rory's Story Cubes, maar bij de MAX zijn de dobbelstenen groter.