Metrolijn

  • Nederlands
€ 15,00
(incl. BTW)
Op voorraad

Flip & Write spel

Metrolijn is een flip & write spel voor 1 tot 6 spelers. De spelers gaan metrolijnen aanleggen in Amsterdam, Parijs, Berlijn en Madrid. Ze scoren punten door de metro's bij haltes te laten stoppen. Iedere route waarvan alle haltes zijn aangekruist, levert punten op.
 
Elke speler heeft een scoreblad en een stiftje voor zich liggen. Per beurt wordt een kaart omgedraaid die aangeeft bij hoeveel haltes er gestopt moet worden. De spelers kiezen een metro op hun blaadje en kruisen opeenvolgende haltes aan. Ze kruisen maximaal het aantal van de kaart aan. Ze stoppen met kruisjes zetten wanneer ze op een eerder aangekruiste halte komen.
 
Sommige kaarten hebben speciale functies. Door kaarten met overstapstations kunnen bonuspunten verdiend worden op kruispunten. Met de kaart gratis halte mag je een willekeurige halte op jouw blaadje aanduiden. Sneltreinkaarten zorgen ervoor dat je over eerder aangekruiste haltes heen kan.
 
Zodra de laatste metro gereden heeft, worden de punten geteld. Metrolijn is een vlot spelletje dat je op 20 minuten speelt.
Kenmerken
Aantal spelers1-6
Aanbevolen leeftijd8+
Type spelKaartspel
SpelmechanismeFlip & Write
Speelduur20 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkJa
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.