Pandemic Legacy: Seizoen 0 (NL)

  • Nederlands
€ 66,60
(incl. BTW)
Op voorraad

Pandemic Legacy 0 is de derde editie van Pandemic Legacy. Het is een stand-alone, episch en coöperatief spel waarbij spelers een 12-maanden durende campagne doorlopen, waarbij successen en tegenslagen invloed hebben op toekomstige missies.

Het spel Pandemic Legacy 0 situeert zich in 1962. De Koude Oorlog is op een hoogtepunt en de Sovjet-Unie is druk bezig met de ontwikkeling van biowapens om een einde te maken aan de Koude Oorlog en het Westen te vernietigen. Na een mislukte poging om hun C0dA-virusproject als wapen in te zetten, hebben ze onlangs een doorbraak gemaakt met een ander pathogeen dat ze MEDUSA noemen.

In het coöperatieve bordspel Pandemic Legacy Seizoen 0 zijn de spelers CIA agenten die de wereld rondreizen om Sovjet-agenten te neutraliseren, specifieke doelen te vervullen en geheimen aan het licht te brengen.

Tijdens het Legacy spel gaat de manier waarop je het spel speelt, zorgen voor permante wijzigingen. Je gaat stickers op kaarten (of op het bord) plakken, je gaat kaarten vernietigen, verborgen spelonderdelen onthullen etc. Afhankelijk van het (al dan niet geslaagde) speleinde, kan je door naar de volgende maand of dien je het spel eerst nogmaals te spelen.

Inhoud Pandemic Legacy 0: een spelbord, 4 paspoorten, 4 pionnen, 9 team miniaturen, 8 schuilplaatsen, 36 agent miniaturen, 35 stenen en fiches, 3 stickervellen, 2 documentmappen, 4 overzichtskaarten, 134 Legacy kaarten, 151 andere kaarten, 3 dossiers, 8 kluisjes, 1 spelhandleiding en een debriefing-boek.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd14+
Type spelBordspel, Coöperatief
Speelduur45-60 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Merk / UitgeverZ-man Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.