Pharaon

  • Nederlands
  • Frans
€ 35,00
(incl. BTW)
Op voorraad

Bij het spel Pharaon probeer je jouw te bewijzen als dé toekomstige farao. Haal jij het straks van jouw vrienden tijdens de weging der zielen voor de Oude Egyptische goden?

In Pharaon laat jij je omringen door ambachtsmannen en edelen, zorg je voor een prachtige doodskamer en doe je offers aan de Goden om hun eisen te vervullen.

Pharaon is een bordspel dat de mechanismes van resource-management en worker placement in één mechanisme combineert, dankzij het Wheel of Actions. Het Wheel of Actions bevindt zich in het midden van het bord, omgeven door 5 gebieden, die de 5 acties in het spel vertegenwoordigen. Iedere ronde geeft het Wheel of Actions aan welke grondstof moet worden uitgegeven om toegang te krijgen tot de bijbehorende actie. De spelers zullen hun acties dus moeten plannen. Om het spel te winnen, moet je goed kunnen anticiperen op de grondstoffen die het Wheel of Actions aangeeft voor de volgende ronde.

Een bijkomend euvel is dat er maar een beperkt aantal beschikbare plaatsen zijn op het wiel. Het is dus aangewezen om in de gaten te houden welke grondstoffen jouw tegenstanders nog bezitten, zodat je hun plannen kan inschatten!

Kenmerken
Aantal spelers1-5
Aanbevolen leeftijd12+
Type spelBordspel
Speelduur30-80 min
TaalNederlands, Frans
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverBlackrock Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.