Rush Out!

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
€ 30,00
(incl. BTW)
Op voorraad

Een real-time semi-coöperatief dobbelspel

Rush Out! is een real-time semi-coöperatief dobbelspel voor 3 tot 5 spelers. Eén speler neemt de rol van tovenaar op zich. Deze tovenaar neemt het op tegen 2 tot 4 andere spelers, de avonturiers.

De avonturiers hebben een schat van de tovenaar gestolen en proberen ermee naar de uitgang te vluchten. Ondertussen spreekt de tovenaar verschrikkelijke spreuken over hen uit om de ontsnapping te dwarsbomen.

Het leuke aan de spel Rush Out! is dat iedereen tegelijk speelt. Het is een real-time spel zonder spelbeurten. Alle spelers (inclusief de tovenaar) werpen hun eigen dobbelstenen zo snel mogelijk en zo vaak als ze willen. Ze moeten niet wachten om andere spelers om kaarten te voltooien.

Met hun dobbelworpen proberen de spelers opdrachten op kaarten te behalen. De avonturiers winnen het spel wanneer ze klaar zijn met alle opdrachtkaarten van hun stapeltje. Communicatie kan hierbij de sleutel tot succes zijn.

De tovenaar heeft zijn eigen stapel met opdrachtkaarten. Zijn doel is om de rode draak bij de uitgang te krijgen voordat de avonturiers klaar zijn. Door opdrachten te voltooien, kan de tovenaars de avonturiers dwarsbomen. Zo kan hij kaarten blokkeren door er met zijn draak op te gaan staan. Hij kan ook dobbelstenen van de avonturiers terug van opdrachtkaarten halen.

Het spel Rush Out! bevat 6 verschillende scenario's. Bij ieder scenario hoort een ander deck. De verschillende scenario's hebben decks met een oplopende moeilijkheidsgraad.

Kenmerken
Aantal spelers3-5
Aanbevolen leeftijd8+
Type spelDobbelspel
Speelduur20-30 min
TaalNederlands, Engels, Frans, Duits
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverSit Down
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.