Pokémon - voor 2 spelers

Pokémon is een Trading Card Game (TCG). Dit is een kaartspel waarbij de spelers kaarten verzamelen om er decks mee samen te stellen. Met de decks kunnen ze een competitief spel tegen elkaar spelen.

De Pokémon kaarten bevatten unieke Pokémon afbeeldingen en eigenschappen. De kaarten hebben verschillende aanvallen, verdedigingen en statistieken zoals HP, kracht en zwakte. In een Pokémon spel is het aan de spelers om de eigenschappen strategisch te gebruiken om zo de Pokémons van de tegenstander te verslaan.

Filteren
Selectie verfijnen
Aantal Spelers
Basisspel / uitbreiding
Voorraad
prijs
Huidige filters
  1. Aantal Spelers
    2

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het Pokémon kaartspel heeft zich ontwikkeld tot een competitieve sport, met grote toernooien over de hele wereld. Het is ook een populaire hobby voor fans van de Pokémon-franchise. 

Er zijn verschillende soorten Pokémon TCG-producten beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Hier vind je de belangrijkste verschillen tussen Booster Packs, Boosterboxen, Sleeved Booster Packs, Elite Trainer Boxen en V-Boxen:

  • Booster Packs: Dit zijn kleine pakketjes kaarten met willekeurige selecties uit een bepaalde Pokémon reeks. Een standaard Booster Pack bevat tien Pokémon kaarten, waaronder minstens één zeldzame of holografische kaart. Booster Packs zijn ideaal voor spelers die op zoek zijn naar specifieke kaarten om hun verzameling aan te vullen.

  • Een Pokémon Boosterbox bevat 36 Booster Packs. Elk Booster Pack bevat 10 Pokémon kaarten.
  • Sleeved Booster Packs: Dit zijn Booster Packs die al in plastic hoesjes zitten. Dit zorgt ervoor dat de kaarten extra beschermd zijn tegen vetvingers, vocht en krassen.

  • V-Box: Deze doos bevat één of twee holografische promokaarten, plus vier of vijf booster packs van eenzelfde Pokémon reeks. V-Boxen zijn ideaal voor spelers die graag nieuwe promokaarten willen verzamelen en hun verzameling willen uitbreiden.

  • Elite Trainer Box: Deze doos is speciaal ontworpen voor serieuze spelers. Een Elite Trainer Box bevat acht booster packs van eenzelfde Pokémon reeks, plus extra accessoires zoals energiekaarten, dobbelstenen en een spelersgids. Elite Trainer Boxen zijn ideaal voor spelers die hun verzameling willen uitbreiden of zich willen voorbereiden op toernooien.

Kortom, Booster Packs en Boosterboxen zijn voor spelers die op zoek zijn naar specifieke Pokémon kaarten, Elite Trainer Boxen zijn bedoeld voor serieuze spelers, Sleeved Booster Packs zijn voor spelers die hun kaarten graag in topconditie houden, en V-Boxen zijn voor spelers die nieuwe promokaarten willen.